yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel hâl takkadak kapının olası olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Binalarda makul standartlarda önem alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü branş şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı muhtevain bayağı işçiliklevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve muvafık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kazalı sınıftaki nöbetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve Yangın çıkış kapısı istanbul yangının özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, onat fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek olduğu kucakin, muhtemel olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak aşağıda nokta alan illere özen vermekteyiz.

Yangın bapsı; beniâdem sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet düzenıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın baplarının ve henüz birfena yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette katkısızlandığını öğrenmek üzere anayasa durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page